SWITCH COMMUNITY

Нашето споделено пространство се нуждае от мотивирани, предприемчиви и интелигентни хора. Именно те ни придават най-голяма стойност. Затова нашата общност е много важна за нас.

Компании, които ни се довериха

Jolly's Class

При нас от 07/2019

Jolly's Class са първите в България, които започват да предлагат услугата - учебен център на "колела".

Те предлагат частни уроци по английски, френски и немски език за възрастни и деца, както и помощ в училище по БЕЛ и математика.

Codopolis

При нас от 06/2019

Codopolis е Криейтив Уеб Агенция създадена от млади специалисти с основната цел да помага на малкия и среден бизнес да установи устойчиво и успешно уеб присъствие. Техният екип има общо над 8 години опит в уеб разработката базирана на WordPress, графичен и уеб дизайн.

Nova Translate

При нас от 08/2019

Нова Транслейт е иновативна агенция за преводи, която работи с най-новите технологични методи при извършването на услугите си. Те считат, че всеки бизнес трябва да имплементира нови и успешни практики.

Paynetics

При нас от 11/2020

Paynetics e голяма международна компания, която работи във ФинТех сферата.

Те са основен партньор на VISA и MASTERCARD. Портфолиото им се състои от широка гама от B2B и B2C решения за плащания.

#tourism

При нас от 03/2019

„Хаштаг Туризъм“ (#tourism) е дигитална маркетинг агенция, която помага на различни брандове да станат по-разпознаваеми на пазара и да достигнат своя потенциал в продажбите. Със сериозни познания в изграждането на успешни маркетинг стратегии в дигитална среда, техните услуги се разпростират основно в социалните мрежи, където с правилната стратегия всеки бранд може да надмине, в пъти, настоящия си приход.

Movega Removals

При нас от 11/2020

Movega Removals, е добре отвърдена логистична компания в Европа, предоставяща пълен набор от логистични услуги. През годините на работа са успели да зарадват много клиенти, като постигат това чрез отдаденост, страст и личен подход.

Мнението на нашите клиенти

Нашите партньори

Очаквайте скоро нашите…

#stayTuned

Как да си резервирате място в Switch CoWorking Space Варна?

За да си резервирате място при нас е необходимо просто да ни се обадите или да изпратите съобщение на нашата фейсбук страница.

Просто използвайте един от двата бутона отдолу.
Можете да ни посетите на адрес
Варна, бул. Сливница 98, Варна.
Ще ни намерите много лесно.
Работно време

09:00 -19:00

Работни дни

Понеделник-Петък