SWITCH COMMUNITY

Нашето споделено пространство се нуждае от мотивирани, предприемчиви и интелигентни хора. Именно те ни придават най-голяма стойност. Затова нашата общност е много важна за нас.

Компании и организации, които ни се довериха

Мусала Софт

При нас от 03/2022

Мусала Софт е компания за софтуерни услуги, специализирана в изграждането на корпоративни проекти. Вярват в съвършенството и растежа, вдъхновени от партньорството и екипния дух.

Клиентите на Мусала Софт са предизвикателни, иновативни и определящи тенденциите компании. Те комбинират своята стратегия за успех с техния опит и креативност, за да изградят по-добро бъдеще.

Nik Electronics

При нас от 09/2022

НИК е международна група от компании с 20 години опит в прецизното земеделие.

Компанията оперира на българския и румънския пазар, предоставяйки професионално обслужване, знания и умения с екип от над 200 служители.

Mentor The Young

При нас от 08/2022

Mentor the Young е 3-месечна менторска програма, която развива младежи на възраст от 18 до 25 г., свързвайки ги с индивидуален ментор с поне 5-годишен опит. През първата седмица от програмата всеки младеж си поставя 3 личностни, кариерни или предприемачески цели, които да изпълни по време на програмата с помощта, насоките и ресурсите на своя ментор.

Nova Translate

При нас от 08/2019

Нова Транслейт е иновативна агенция за преводи, която работи с най-новите технологични методи при извършването на услугите си. Те считат, че всеки бизнес трябва да имплементира нови и успешни практики.

Taulia

При нас от 10/2022

Таулиа е финтех компания, част от групата на SAP. Повече от 2 милиона бизнеси от над 150 държави си сътрудничат в нашата мрежа. Сред техните клиенти са Airbus, AstraZeneca и Нисан. Те помагат на тях и техните доставчици да получат достъп до пари, когато и където имат най-голяма нужда от тях. Някои от техните клиенти подобриха работния си капитал с повече от 1 милиард долара, като същевременно направиха своите вериги за доставки по-устойчиви и гъвкави.

Lead Consult

При нас от 10/2022

ЛИЙД КОНСЪЛТ е българо-немска ИТ компания, специализирана в предоставяне на бизнес и IT решения на финансовия и енергиен сектор, както и в дизайна и разработването на софтуерни продукти. Фирмата развива и иновативен софтуерен продукт без аналог на пазара в момента.

JCI Varna

При нас от 09/2022

Локалната секция на JCI Bulgaria във Варна започва дейност през 2012 година. С инициативата се заема Темелко Дечев, който научава за организацията от приятели в Румъния и Франция и след няколко успешни събития намира съмишленици в града.

Raychev & Co

При нас от 03/2022

Raychev & Co. ЕООД е геодезическа фирма със седалище гр. Варна. Фирмата е изградена от млад отговорен екип с всички необходими лицензи за работа. Основната дейност е в областта на кадастъра, инвестиционното проектиране, геодезия в строителството и въздушна геодезия – фотографиране.

Mobile Wave Solutions

При нас от 10/2022

Mobile Wave Solutions е бързо развиваща се софтуерна компания в IT сектора, базирана в България и Великобритания. Основана през 2014, компанията се разраства успешно и в момента екипът й се състои от повече от 120 професионалисти с богат опит в програмирането и тестването (Front-end И Back-end developers, Mobile App developers, Аrchitects, Мanual/ Аutomation QA, Project Managers.) Техническият екип на компанията владее основните програмни езици и умело прилага разнообразни софтуерни решения в клиентски проекти за изграждането на уеб и мобилни приложения, интеграции и cloud технологии.

Clouddo

При нас от 07/2021

Clouddo предлага на други компании решения за анализ и управление на техните данни.

Clouddo е създаден, за да помогне на други компании да оптимизират своите резултати на пазара чрез правилна обработка и анализ на техните данни. Освен това изготвят аналитични решения за бъдещи процеси в управлението на данните, с които разполагат.

CodeComrades

При нас от 04/2022

CodeComrades е компания, която разработва софтуерни продукти и извършва всякакъв вид IT услуги. Те работят с всички модерни технологии и са експерти в предоставянето на оптимизиран, сигурен и готов за използване продукт, който отговаря идеално на вашите нужди. Имат сериозен опит в разработката на софтуер по поръчка и с лекота трансформират клиентските концепции в готови за бизнес софтуерни решения.

The Graff's

При нас от 10/2023

Мисията на THE GRAFFS е да помага на своите клиентите да постигнат целите си, като се съобразява с техния интерес, разбира техните нужди и отговаря и дори надхвърля техните очаквания.

Насреща сме да предложим творчески, практични и ефективни решения, с акцент върху ефективния резултат и вниманието към детайлите.

Mavrodiev Project

При нас от 08/2022

Радослав Мавродиев е основател на "Mavrodiev Project" и се занимава основно с ТикТок.

"Mavrodiev Project" e една от най-големите ТикТок маркетинг агенции в България. Те работят с доста големи вериги и локални бизнеси във Варна.

Gravis Bulgaria

При нас от 12/2022

„Гравис България“ АД е една от водещите ИТ компании на българския пазар. През своята 25 годишна история, компанията се утвърди като надежден партньор на своите клиенти от публичния и частния сектор, чрез успешното реализиране на множество комплексни и мащабни ИТ решения.

„Гравис България“ АД е един от лидерите в Европа по управление на митническите бизнес процеси и по изграждането на ИТ решения в митническата област

Algorithmity

При нас от 10/2023

Стартъп изграден от сплотен екип ентусиасти, с дългогодишен опит в разработването на софтуер, държащи на най-високо качество на услугите, лесна и бърза разработка и нулева бюрокрация.

Разработване на частични и цялостни софтуерни решения за Бизнеса, можем да се включим във всеки един етап от изграждането им - от прототип, през дизайн и имплементация до тяхната поддръжка. Модернизация и подобряване на съществуващи решения и процеси.

Be Mindful

При нас от 01/2024

Безплатни събития за развитие на ключови Soft Skills умения. Нетуъркинг и обмен на знания.

Формата на Be Mindful, е симбиоза между теория, практика и модериран нетуъркинг. Всяко събитие е обособено на две части – обучителна и нетуъркинг.

Bright Receptionist

При нас от 11/2023

Bright Receptionist предлагат удобна, бърза, 24/7 комуникация с гости за Airbnb и ваканционни имоти под наем.

Услугата им включва персонализиран разговор с вашите гости чрез чат, имейл и телефон. На клиентите се отговаря бързо, учтиво и детайлно. Това е доста удобно софтуерно решение за всеки наемодател.

Мнението на нашите клиенти

Как да си резервирате място в Switch Coworking Space Варна?

За да си резервирате място при нас е необходимо просто да ни се обадите или да изпратите съобщение на нашата фейсбук страница.

Просто използвайте един от двата бутона отдолу.


Можете да ни посетите на адрес

Варна, бул. Владислав Варненчик 53-55Варна, ул. Отец Паисий 42Варна, ж.к. Възраждане 4


Ще ни намерите много лесно.

Работно време

09:00 -19:00

Работни дни

Понеделник-Петък