SWITCH COMMUNITY

Нашето споделено пространство се нуждае от мотивирани, предприемчиви и интелигентни хора. Именно те ни придават най-голяма стойност. Затова нашата общност е много важна за нас.

Компании, които ни се довериха

Jolly's Class

При нас от 07/2019

Jolly's Class са първите в България, които започват да предлагат услугата - учебен център на "колела".

Те предлагат частни уроци по английски, френски и немски език за възрастни и деца, както и помощ в училище по БЕЛ и математика.

Codopolis

При нас от 06/2019

Codopolis е Криейтив Уеб Агенция създадена от млади специалисти с основната цел да помага на малкия и среден бизнес да установи устойчиво и успешно уеб присъствие. Техният екип има общо над 8 години опит в уеб разработката базирана на WordPress, графичен и уеб дизайн.

Nova Translate

При нас от 08/2019

Нова Транслейт е иновативна агенция за преводи, която работи с най-новите технологични методи при извършването на услугите си. Те считат, че всеки бизнес трябва да имплементира нови и успешни практики.

Младото Поколение в действие

При нас от 04/2021

Младото Поколение в Действие е неправителствена организация, която се занимва с организирането на различни видове събития за младежи между 16 и 29 години.

Освен организирането на събития и създаването на общност за младежите, "МПД" изпращат и своите членове на различни проекти от програмата "Erasmus+".

Clouddo

При нас от 07/2021

Clouddo предлага на други компания решения за анализ и управление на техните данни.

Clouddo е създаден, за да помогне на други компании да оптимизират своите резултати на пазара чрез правилна обработка и анализ на техните данни. Освен това изготвят аналитични решения за бъдещи процеси в управлението на данните, с които разполагат.

Movega Removals

При нас от 11/2020

Movega Removals, е добре отвърдена логистична компания в Европа, предоставяща пълен набор от логистични услуги. През годините на работа са успели да зарадват много клиенти, като постигат това чрез отдаденост, страст и личен подход.

BETArch

При нас от 02/2022

BETArchitects обръщат внимание и на най-малкия детайл за създаването на страхотна архитектура.

Те се основават на колективна работа и споделени знания и обхващат всички необходими етапи в проектирането, от първоначалната идея до подробния дизайн и цялостното планиране на вашата сграда.

Ben Addicted - Фитнес Треньор

При нас от 06/2021

Бен е германец, който живее вече от повече от година във Варна. Той е фитнес треньор. Има няколко години опит като такъв и изготвя тренировъчни програми и хранителни режими за своите клиенти като работи основно дистанционно с тях. Обновява режимите спрямо целите им, следи прогреса им и комуникира редовно с тях.

Teenovator - НПО за младежи

При нас от 09/2021

Учениците от 10. и 11. клас в Тийноватор клубовете получават вдъхновение, знания и умения и развиват креативното си мислене. С прилагане на световни добри практики от успешни стартъп компании и чрез личен пример от менторите, учениците правят първата си стартъп компания и влизат в света на бизнеса още преди да са завършили училище. Тийноватор е изцяло практическа програма и свързва директно бизнеса с учениците.

CodeComrades

При нас от 04/2022

CodeComrades е компания, която разработва софтуерни продукти и извършва всякакъв вид IT услуги. Те работят с всички модерни технологии и са експерти в предоставянето на оптимизиран, сигурен и готов за използване продукт, който отговаря идеално на вашите нужди. Имат сериозен опит в разработката на софтуер по поръчка и с лекота трансформират клиентските концепции в готови за бизнес софтуерни решения.

MusalaSoft

При нас от 03/2022

Мусала Софт е компания за софтуерни услуги, специализирана в изграждането на корпоративни проекти. Вярват в съвършенството и растежа, вдъхновени от партньорството и екипния дух.

Клиентите на Мусала Софт са предизвикателни, иновативни и определящи тенденциите компании. Те комбинират своята стратегия за успех с техния опит и креативност, за да изградят по-добро бъдеще.

Мнението на нашите клиенти

Нашите партньори

Как да си резервирате място в Switch CoWorking Space Варна?

За да си резервирате място при нас е необходимо просто да ни се обадите или да изпратите съобщение на нашата фейсбук страница.

Просто използвайте един от двата бутона отдолу.

Можете да ни посетите на адрес
Варна, бул. Сливница 98, Варна.
Варна, ул. Отец Паисий 42, Варна.

Работно време

09:00 -19:00

Работни дни

Понеделник-Петък