Зарежда Събития

IT Recruitment Quiz 11.04.23

април 11, 2023 @ 7:00 pm - 9:00 pm

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

 

Присъединете се към нас за един по-различен Quiz – за набиране на персонал в областта на ИТ на 11 април 2023 г., от 19:00 ч., в Coworking Space Switch, намиращо се на адрес Отец Паисий 42! Това събитие е идеално за студенти от университети и академии, които искат да стартират кариерата си в ИТ индустрията. Партнираме си с пет известни ИТ компании – Adastra, Strypes Group, Nemetschek, DXC Technology и DataArt – които ще осигурят награди за участниците и ще предложат възможности за кариера въз основа на тяхното представяне във Quiz-a.

Участието в състезанието е БЕЗПЛАТНО – от участниците се изисква само да дойдат подготвени и да впечатлят със знания!

Той ще се състои от четири кръга, като въпросите ще стават все по-трудни с всеки кръг и ще обхващат популярни съвременни технологии като Java, C#, Python и JavaScript, както и въпроси за аналитично и логическо мислене, които ще предизвикат уменията ви. Можете да участвате като отбор от двама или трима души или да се присъедините самостоятелно, като ние ще сформираме отбори. Максималния брой участници в един отбор е 3ма души.

Quiz-a е насочен към начинаещи ИТ специалисти и предоставяне на entry-level кариерни възможности на състезателите. Въпреки това, ако търсите позиции на mid/senior ниво в тези компании, следете страницата ни, тъй като в бъдеще ще имаме още подобни quiz-ове за ИТ, насочени към опитни специалисти, които търсят нови възможности за кариерно развитие.

Всички данни на участниците в Quiz-a, включително имена, квалификации, предишен опит, желана технология и поле за реализация, ще бъдат предоставени на всички участващи компании. Това ще даде възможност на всеки участник да намери подходящия за него вариант и да проучи възможностите, които съответстват на целите му. Не пропускайте този шанс да покажете ИТ уменията си, да спечелите награди и да направите първата си стъпка към обещаваща ИТ кариера!

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

[gravityform id=“26″ title=“false“ description=“false“]

Сподели

  • Това събитие е минало събитие.

Детайли

Дата:
април 11, 2023
Час:
7:00 pm - 9:00 pm
Категория за Събитие:

Място

Switch Coworking Space
ул. Отец Паисий 42
Варна, България
+ Google Map
Phone
+359 894 537 233
View Място Website

Организатор

Switch Coworking Spaces
Phone
+359 894 537 233
Email
office@switchvarna.com