"SWITCH"
Споделен офис с МИСИЯ

ЦЕЛТА НИ Е ДА ОБЛЕКЧИМ МАКСИМАЛНО БИЗНЕСА!

Като предприемачи ние сме наясно колко е важно за един бизнес да може да се фокусира напълно върху процесите си на работа и да не се разсейва със странични дейности. Нашата цел е да предоставим офис пространство, което да предлага всичко необходимо, да е добре оборудвано и да се поддържа изцяло от нас.

Няма нужда да мислите за нищо. Ние ще се погрижим за вас. Сметки, почистване, менажиране, оборудване, консумативи и още и още. Подръжката на един офис може сериозно да отнеме от фокуса ви, а това да рефлектира върху бизнеса ви. 

Моделът, по който работи наемането на офис при нас също е малко по-нестандартен, но със сигурност е много по-удобен за собствениците на бизнес.

Ползите от това да наемете офис при нас

Фиксиран разход на месец

При нас имате фиксиран разход на месец, което ще ви позволи да направите по-точно и лесно бюджетиране. Всички сметки и възможни допълнителни разходи се поемат от нас.

Менажиране и поддръжка

Ние поемаме изцяло менажирането и поддръжката на офиса. Така няма нужда наемате служител, който да отговаря специално за това или да натоварвате някой друг с тази задача.

Пълно оборудване

Ние оборудваме офиса изцяло за вас! Няма нужда да правите ремонти, да купувате бюра, столове или каквито и да е други мебели. Всичко се осигурява от нас.

Нашата общност

Ще станете част от една голяма бизнес общност. Ще се запознаете с други бизнеси, ще обменяте опит, клиенти, дори ще създадете нови приятелства. Изграждането на мрежа от контакти е от изключителна важност за всеки бизнес.

ПРИ НАС НЯМАТЕ ИЗЛИШНИ РАЗХОДИ ПРИ НАЕМАНЕ НА ОФИС!

Напълно разбираме, че наемането на офис е доста по-различно от наемането на апартамент. От нашия опит сме забелязали, че да използвате брокер на недвижими имоти далеч не е най-практичната опция, когато си търсите офис. 

Когато наемате офис при нас нямате посредник или трето лице, което да предава информацията между вас и наемодателя. Огледите стават бързо и лесно, а информация за самите офиси и условията можете да намерите навсякъде из нашия сайт.

Какво спестявате, когато наемате офис при нас

Не плащате комисионна

Когато наемате офис при нас не се налага да плащате комисионна на някой. За офиси, които са с по-голяма квадратура това не е малък разход и можете да го използвате за нещо по-полезно.

Не затваряте пари в депозити

При нас не е нужно да затваряте пари в депозит за офиса. Това на повечето места е цял месец, а на някои места дори 2 месеца наем. Тези пари остават при вас и спокойно можете да си ги ползвате.

Спестявате време

Не комуникирате с боркери или посредници, които само да ви губят времето. Комуникирате директно с човека, който отдава офиса. Така можете бързо и лесно да се договорите, без да се съобразявате с брокера или да чакате той да предаде по веригата и следователно да ви предаде информация обратно.

Без излишна документация

Често брокерските агенции ви задължават да се обвързвате с ексклузивни договори, да оставяте капаро и подобни неща, които само затлачват процеса и вашето търсене. При нас няма нищо подобно. Целта ни е процесът по наемане на офис да е възможно най-бърз, лесен и неангажиращ.

ПРИ НАС ЩЕ СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕДНА ГОЛЯМА ОБЩНОСТ ОТ БИЗНЕСИ!

Едно от най-важните неща за един бизнес е мрежата му от контакти. Ние вече имаме изградена мрежа от бизнеси и от успешни и предприемчиви хора, които искат да се развиват.

Нашата мрежа се развива ежедневно и вярваме, че именно изграждането на бизнес общност е най-ценното нещо, което предлагаме. 

Когато си наемете офис при нас вие ще станете част от тази общност и ви гарантираме, че ще вдигнете бизнеса си на следващото ниво.

ЗА НАС

Ние сме най-големият споделен офис във Варна. Нашият бранд е на повече от 5 години. Ние развиваме общност от хора, които си колаборират, учат един от друг и се развиват заедно.

Като фрийлансъри ние много добре разбираме нуждата от продуктивна работна среда. Switch coworking space e създаден от фрийлансъри за фрийлансъри!

В Switch се стремим да осигурим уютна и вдъхновяваща атмосфера за фрийлансъри и предприемачи.

Това е място, където можеш не просто да работиш, но и да се срещаш с нови и готини хора, да разширяваш мрежата си от контакти и да растеш като личност.

За нас средата от хора е най-важна!

Как да си резервирате място в Switch Coworking Space Варна?

За да си резервирате място при нас е необходимо просто да ни се обадите или да изпратите съобщение на нашата фейсбук страница.

Просто използвайте един от двата бутона отдолу.