Зарежда Събития

LAUNCHub Ventures във Варна: Как да намерим финансиране в България и в Централна / Източна Европа

януари 24, 2023 @ 7:00 pm - 9:00 pm

😌 Отново имаме честта да сме домакини на бизнес networking събитие. Този път организатори са нашите приятели от LAUNCHub Ventures. 😌

😊 Заповядайте при нас, в офиса ни на ул. Отец Паисий 42, на 24-ти Януари от 19:00ч. . Събитието е напълно безплатно. Само трябва да попълните формата за регистрация на този линк 👇
https://www.eventbrite.com/e/varna-welcomes-launchub-ventures-how-to-fundraise-in-bulgaria-and-seecee-tickets-514637734317

LAUNCHub Ventures приветстват всички стартъпи, хора от бизнеса, тек-сепциалисти и като цяло всеки, който има желание да разшири мрежата си от бизнес контакти и да стане част от предприемаческата еко-система във Варна и региона.

Повреме на самото събитие, специалисти от LAUNCHub ще ви запознаят с това какви са най-често срещаните предизвикателства пред хората, в ранната фаза на финансиране на своя бизнес ? Къде и как да търсите финансиране за своя бизнес ? Кои са основните стъпки пред варненските предриемачи, които да предприемат, за да намерят финансиране ?

Събитието ще се проведе на няколко части:

✅ Кратка лекция относно последните трендове и предизвикателствата около StartUp сферата, финансирането и фондовете за рисков капитал.

✅ Q&A – Ще можете да задавате вашите въпроси в отворена дискусия с лекторите

✅ Drinks & Networking – Ще има естествено и Networking част, където ще можете да се запознаете с останалите присъстващи, да съберете контакти и да изпиете по едно питие.

✅Сесия 1:1 ( Преди събитието ) – Организаторите са подготвили и специална сесия „1:1“ с всеки, който има StartUp или малък бизнес, търси финансиране и има въпроси, които може да отправи към лекторите на събитието Тодор Брешков и Петър Цачев.
! ВАЖНО !  – За да участвате в предварителните 20 минутни сесии е необходимо да попълните формата отдолу и ако ви изберат, ще получите обаждане от екипа на LAUNCHub .
Формата за регистрация за сесии „1:1“ 👇
https://forms.gle/CFxdcSQKpgaWFFL28

=====================================================================

ℹ️ За организаторите от „LAUNCHub Ventures“ 👇

LAUNCHub Ventures е един от най-големите фондове за рисков капитал в начален етап на развитие, фокусиран върху Югоизточна Европа. Последният им фонд е на стойност 74 млн. евро и те инвестират в стартиращи предприятия с технологична насоченост навсякъде от Словения до Гърция и Румъния, както и в основатели от ЮИЕ, намиращи се в световните технологични центрове. Фондовете на LAUNCHub Ventures варират от 300 хил. до 4 млн. евро в предварителни, начални и последващи рундове и подкрепят компании с глобални амбиции, притегателна сила и потенциал за растеж.

=====================================================================

❤️ Очакваме Ви ! ❤️

Сподели

  • Това събитие е минало събитие.

Детайли

Дата:
януари 24, 2023
Час:
7:00 pm - 9:00 pm
Категория за Събитие:

Място

Switch Coworking Space ( Slivnitsa 98 )
бул. Сливница 98
Варна, България
Phone
+359 894 537 233
View Място Website

Организатор

LAUNCHub Ventures
Email
info@launchub.com