НАШИТЕ ПАРТНЬОРСКИ ПРОГРАМИ

Подбираме внимателно нашите партньори, за да сме сигурни, че услугите и продуктите им ще са полезни на всички наши клиенти

ПАРТНЬОРСКИ ПРОГРАМИ

Партньорски условия

Всеки наш клиент, който си закупи месечен пакет за работно място при нас ще получи БЕЗПЛАТЕН акаунт в приложението на Бързи Книги за период от 3 месеца.

Единствено от Вас е необходимо да ни дадете ваш имейл, с който да направим регистрацията Ви в приложението.
Бързи Книги е първото мобилно приложение за аудиорезюмета на книги на български език. Екипът, който стои зад тази иновация се състои от млади професионалисти с богат опит в различни сфери. Именно фактът, че всеки допълва качествата на другия, е основната сила на екипа.

Идеята за създаването на Бързи Книги се появява след осъзнаването на проблема, че много хора обичат да четат, искат да се развиват личностно и да обогатяват общата си култура, но нямат необходимото време за това.

www.facebook.com/fastbooks

www.instagram.com/fastbooks

Партньорски условия

За всички наши месечни клиенти нашите партньори от Abilix Soft предоставят код с 10% отстъпка за индивидуален Managed VPS Cloud сървър с поддръжка.

Ще получите вашия код с отстъпка при закупуване на месечен пакет при нас.

Абиликс Софт е българска компания – надежден партньор на бизнеса в областта на облачните услуги. С опит още от 1999 г. компанията се специализира в предлагането на сървърни решения.

С облачните услугите на Абиликс Софт получавате бърз контрол, гъвкаво управление и високо ниво на сигурност за различни уеб и софтуерни проекти. Може да имате собствен Cloud сървър с поддръжка, за да работи сайта ви по-бързо, фирмената поща да е по-защитена, софтуера в офиса да е достъпен винаги, фирмените данни да са добре защитени. Получавате 99,9% гаранция за безотказност, ежедневен архив, личен администратор и още много предимства.

https://abscloud.eu/

Партньорски условия

За всеки, който работи в нашия споделен офис на месечен абонамент, нашите партньори от БизХъб са пуснали отстъпка от техните цени ако случайно имате работа в София и се нуждаете от Споделен Офис.
Първите 2 дни имате 50% намаление от дневните им пакети, а всички останали дни, в които сте там имате 20% намаление от всички техни услуги.

За да получите вашите преференциални условия, просто трябва да ни кажете, за да предупредим нашите партньори, че наш клиент ще ползва офиса им в София.

BizHub е CoWorking Space в София.

Локацията му е много удобна. В близост до летището и до TheMall. Бизнес центърът също се намира на близко и доста бизнеси като цяло вече предпочитат тази локация в София за техен офис.

Освен голямо Open-Space пространство, както и много малки и уютни работни помещения, BizHub разполага и с огромна тераса (800кв.м). Тя е изключително подходяща за летни събития, нетуоркинг, лекции и дори тийм бийлдинг мероприятия.

www.facebook.com/bizhubbg

www.instagram.com/bizhub_coworking_events

Партньорски условия

Всеки наш клиент може да получи 20 лева бонус, когато си създаде нов акаунт в приложението на Хобо и използва нашия промо код.

Промо кодът можете да получите от нашия екип, тук на място в офиса ни след като разбира се станете наш клиент.

Хобо е първият български микромобилити стартъп, който предлага електрически тротинетки под наем. Започвайки от София през 2019 г. , компанията вече оперира в няколко града, а от началото на лятото Варна също става част от семейството на Хобо. Жителите и гостите на града могат да се придвижват бързо и екологично.

Тротинетките се наемат чрез приложение на телефона, което може да се изтегли от Google Play или App Store, а регистрацията става бързо и лесно. Цената на услугата е 1 лв. такса за отключване и 0,25 лв. на минута.

https://hobo.bg/

Партньорски условия

Всеки наш клиент ще получи ПРОМО код, с който ще има възможност да използва услугите на компанията с 5% намаление.

Промо кодът можете да получите от нашия екип, тук на място в офиса ни след като разбира се станете наш клиент.
Top Rent A Car е водеща национална компания за коли под наем в България. Фирмата оперира с най-големия автопарк в страната – над 1800 коли, 90% от които чисто нови или до 3 годишни. Имат национално покритие на услугата чрез верига от над 12 обслужващи офиса в страната.

Оценени са като #1 в България от независими сайтове като ReviewCentre, Otzovik, TrustPilot и Google local. Към момента за Top Rent A Car има над 5000 ревюта от реални клиенти.

https://toprentacar.bg/

Как да си резервирате място в Switch CoWorking Space Варна?

За да си резервирате място при нас е необходимо просто да ни се обадите или да изпратите съобщение на нашата фейсбук страница.

Просто използвайте един от двата бутона отдолу.
Можете да ни посетите на адрес
Варна, бул. Сливница 98, Варна.
Ще ни намерите много лесно.
Работно време

09:00 -19:00

Работни дни

Понеделник-Петък