SWITCH's QUIZ Tournament - 2023

СЛЕДЕТЕ НАШИТЕ СЪБИТИЯ ИЛИ СЕ АБОНИРАЙТЕ, ЗА ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ НЯКОИ ОТ 12-ТЕ НИ БИТКИ ПРЕЗ ГОДИНАТА.

Какво трябва да знаете за нашия QUIZ турнир ?

Организираме специален целогодишен QUIZ Турнир в нашия споделен офис. След като имаше голям интерес към нашите QUIZ събития през изминалата 2022-ра година, решихме, че ще ги направим още по-интересни и ще опаковаме нашите QUIZ битки в турнир с награден фонд от 1000 лв. за отбора победител в турнира.

Турнирът ще се проведе в общо 12 кръга през годината с един финален 13-ти кръг. Събраните пари от входове за последния ни 13-ти кръг, през Декември 2023-та, ще бъдат дарени от нас, до последната стотинка, за благотворителност. Всеки месец ще организираме по 1 кръг, точките, от които ще се броят към генералното класиране на турнира.

QUIZ битките представляват състезание, в което двама или повече хора, в отбор, отговарят на поредица от въпроси за време. Въпросите могат да бъдат на различни теми и могат да бъдат представени в писмена или устна форма. Една QUIZ битка е във формата на няколко рунда от въпроси като във всеки рунд отборите имат определено време, за да отговорят на N-брой въпроси. Във всеки кръг отборите печелят точки според броя верни отговори. След последния кръг от битката, се смятат общите точки от всички кръгове на всеки отбор и отборът с най-много точки печели битката.

СЛЕДЕТЕ НАШИТЕ СЪБИТИЯ ИЛИ СЕ АБОНИРАЙТЕ, ЗА ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ НЯКОЯ ОТ 12-ТЕ НИ БИТКИ ПРЕЗ ГОДИНАТА.

Регламент

ФОРМАТ НА ТУРНИРА

- Турнирът ще се проведе в общо 12 кръга, с финален 13-ти кръг.
- Отборът победител ще спечели награда от 1000 лв. .
- Вторият печели ваучер - безплатен вход на всички наши QUIZ-oве за следващата година ( всички, дори и тези, които не са от обща култура ).
- Всеки месец ще се провежда по 1 кръг.
- Краят на Декември, 2023-та, ще се проведе финалният 13-ти кръг.
- В турнира ще се взимат под внимание само общообразователните куизове (без тематични такива).
- Всички приходи от последната финална, 13-та битка, ще дарим до последната стотинка за благотворителност.
- Ще имаме и допълнителни награди за всички участници в 13-тия QUIZ, предоставени от наши партньори, които ще обявим по-късно през годината.

ТОЧКУВАНЕ И ТУРНИРНА КЛАСАЦИЯ

- Първите 3 отбора от всяка месечна битка имат право да влязат в класирането на турнира (таблицата по-горе).
- Първият от всяка месечна QUIZ битка печели 4 точки за общото класиране.
- Вторията от всяка месечна QUIZ битка печели 2 точки за общото класиране.
- Третият от всяка месечна QUIZ битка печели 1 точки за общото класиране.
- Ако отбор влязъл вече в общото класиране не завърши в топ 5 на месечна QUIZ битка, губи 1 точка за общото класиране на турнира.
- Ако отбор влязъл вече в общото класиране завърши на някое от последните 3 места на месечна QUIZ битка, губи 2 точки за общото класиране на турнира.
- Ако някой отбор, който вече в турнирната ранглиста бъде хванат да мами по време на месечна QUIZ битка ще бъде изваден от турнирната ранглиста.
- От турнирната ранглиста ще се вземат първите 13 отбора, които ще участват във финалния 13-ти QUIZ.
- Финалният 13-ти QUIZ ще бъде по-дълъг, с общо 120 точки в 4 или 5 кръга.
- 13-те отбора, които ще участват в 13-тия QUIZ ще започнат с точки, които са равни на класирането им отзад – напред. Първият започва с 13 точки, вторият с 12 точки, третият с 11 точки… 13-тият с 1 точка.

- При равенство на точките в генералната ранглиста се гледа:

* 1-во: Общия брой точки на отборите от всички QUIZ-ове през годината ( все едно голова разлика )

* 2-ро: Ако и точковата разлика е еднаква се гледат преките двубои ( ако двата отбора са се срещали заедно в един или повече QUIZ-ове, кой отбор е завършил по-напред в съответната битка/битки )

* 3-то: Ако двата отбора са се срещали в две битки и в първата Отбор1 е бил пред Отбор2, а във втората Отбор2 е бил по-напред от Отбор1, гледаме броя на участия спрямо общите точки. Ако единият отбор има 60 точки за 3 QUIZ-a, другият отбор има 60 точки за 2 QUIZ-а, този отбор, който е с 60 точки за 2 QUIZ-a продължава напред.

АБОНИРАЙТЕ СЕ

Ако се абонирате във формата отдолу ще получавате имейл всеки път, когат обявим нов турнирен QUIZ. Това ви гарантира, че няма да пропуснете турнирна битка и ще имате всички шансове да се борите за финалната награда.