Партньорска Програма "Виртуален Офис"

Виртуален Офис - Партньорска програма

Станете част от нашата партньорска мрежа като попълните формата отдолу

Виртуален Офис Форма за партньори

Виртуалният офис е изключително удобно решение за всякакъв вид бизнес. Позволява на български и чуждестранни фирми да имат престижен офис адрес, без да се налага да наемат физическо помещение.

Адресът на един бизнес често е доста важен и придава достоверност и сигурност пред клиенти и партньори. Регистрацията на домашен адрес в доста случаи може да Ви изиграе лоша шега, когато вашите евентуални партньори решат да „проверят“ фирмата Ви, за да преценят дали сте достатъчно надеждни, за да работят с Вас. 

Свържете се с нас

Често задавани въпроси от клиенти, желаещи да ползват услугата "Виртуален Офис"

Какво представлява услугата "Виртуален Офис" ?

Услугата „Виртуален Офис“ предоставя на бизнесите възможност да имат адресна регистрация на реален офис адрес, без реално да разполагат с офис. Също така има опция към услугата да се добави и пощенска кутия, където съответния бизнес да получава своята кореспонденция. 

Защо да изберем "Виртуален Офис" ?

Услугата „Виртуален Офис“ е изключително подходяща за малки бизнеси. Когато фирмата Ви е регистрирана на реален офис адрес, тя изглежда по-представително в очите на вашите клиенти. Освен това допълнението с пощенската кутия и обработката на вашите пратки и писма, Ви позволява да сте сигурни, че винаги ще получавате вашата поща и няма да се случи, така че важни за Вас писма или документи да се изгубват. И естествено не на последно място, идва и финансовия аспект. Ако работите от вкъщи и вашите служители също работят от вкъщи, не е нужно да плащате за офис пространство, само, за да имате такова на хартия.

Защо "Виртуален Офис" е изключително подходяща услуга за малки бизнеси ?

Обикновено малките бизнеси и особено тези, които тепърва започват, нямат възможност да плащат за офис пространство. Освен това то може и да не е толкова необходимо в началото. Ако използвате услугата „Виртуален Офис“, то на хартия Вие ще имате офис и това ще Ви направи много по-надеждни в очите на вашите клиенти. А ако имате пък срещи с вашите клиенти винаги можете да си доплатите за наем на нашия споделен офис за час или за ден и да посрещнете вашите клиенти при нас.

Вашият адрес, който предлагате, реална офис сграда ли е ?

Да ! Адресът, на който ще бъдете регистриран е офис помещение с статут на офис. 

Как ние обработваме вашите писма и пратки ?

Когато Вие получите писмо или някакъв вид пратка, ние се свързваме с Вас по някой от посочените от Вас канали за комуникация и Ви уведомяваме, че сте получили физическа пратка или писмо. След това имате опция да изберете дали ние да Ви изпратим пратката по куриер или да дойдете да си я вземете на място, в нашия споделен офис.
Ние нямаме право да разопаковаме пратката или да я отваряме, така че Вие ще я получите от нас, точно във вида, в който сме я приели ние.

Какъв е целият процес по закупуването на услугата "Виртуален Офис" ?

След като се свържете с нас и договорим условията, подписваме договор за определен период от време. След това Ви издаваме фактура за плащане, за първия месец. След това всеки месец получавате фактура от нас на падежната дата, на която сме сключили договора, до изтичането или прекратяването му.

Как мога да се откажа след някакъв период от време ако реша ?

Ако решите да се откажете от услугата, по всяко едно време, просто прекратяваме договора и премествате адресната регистрация в срок от 1 месец. Ако в този период от 1 месец пристигне писмо или пратка за Вас, при нас, ние поемаме ангажимента да я обработим за Вас.

Обвързан ли съм с някакви неустойки при прекратяване на услугата от моя страна ?

Не, няма неустойки при прекратяване на услугата от ваша страна, независимо от ситуацията. 

При допълнителни въпроси, може да се свържете с нас