Искаш ли да работиш сред приятели?

Всеки иска да работи сред приятели. Също както всеки иска да е собствения си шеф и да няма работно време, да е супер продуктивен и да има високи доходи.

Нямаш ли работно време, обаче, е лесно деня ти да е дезорганизиран. Лесно е да изгубиш представа за времето и да работиш, докато другите се забавляват.

Когато това се случва често, контактите започват да стават предимно служебни и виртуални, а графикът ти да се разминава с този на приятелите ти.

В Switch coworking space можеш да промениш това. В уютен и приветлив офис като нашия лесно можеш да се откъснеш от домашната работна среда и да срещнеш много нови и интересни хора, а също така и да организираш много по-добре работния си график.

Като фрийлансъри ние много добре разбираме нуждата от продуктивна работна среда. Switch coworking space e създаден от фрийлансъри за фрийлансъри!

Компании, които ни се довериха

и се превърнаха в част от нашата общност

Нашето споделено пространство се нуждае от мотивирани, предприемчиви и интелигентни хора. Именно те ни придават най-голяма стойност. Затова нашата общност е много важна за нас.

Как да си резервирате място в Switch Coworking Space Варна?

За да си резервирате място при нас е необходимо просто да ни се обадите или да изпратите съобщение на нашата фейсбук страница.

Просто използвайте един от двата бутона отдолу.


Можете да ни посетите на адрес

Варна, бул. Владислав Варненчик 53-55Варна, ул. Отец Паисий 42Варна, ж.к. Възраждане 4


Ще ни намерите много лесно.

Работно време

09:00 -19:00

Работни дни

Понеделник-Петък