Виртуален Офис във Варна

Регистриране на вашата фирма на нашия адрес + обработка на пощенска кореспонденция и пратки

Виртуален Офис

Намалете разходите, увеличете ефективността

Виртуалния офис е изключително удобно решение за всякакъв вид бизнес. Позволява на български и чуждестранни фирми да имат престижен офис адрес, без да се налага да наемат физическо помещение.

Адресът на един бизнес често е доста важен и придава достоверност и сигурност пред клиенти и партньори. Регистрацията на домашен адрес в доста случаи може да Ви изиграе лоша шега, когато вашите евентуални партньори решат да „проверят“ фирмата Ви, за да преценят дали сте достатъчно надеждни, за да работят с Вас. 

Какви услуги предоставя "Вируталният Офис" ?

Официален Адрес

Регистрирате вашата фирма в офис помещение в близост до центъра на Варна

Физическа поща

Вашата фирма ще притежава физическа поща, където да получавата писмата и пратките си.

Допълнителна Отстъпка

Ако искате да използвате някоя от другите ни услуги, имате 20% отстъпка от цените ни

Пощенска кореспонденция

Ние ще поемем изцяло обработването на вашите пратки и писма

Защо да използвате услугата "Виртуален Офис" ?

СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ

СПЕСТЯВАТЕ ОТ ПЕРСОНАЛ

СПЕСТЯВАТЕ ОТ РАЗХОДИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ОФИС

ИЗГЛЕЖДАТЕ ПО-ПРЕДСТАВИТЕЛНО

Основните предимства на "Вируталния Офис" ?

Възможността за работа от разстояние вече е в почти всяка една сфера на бизнеса. Комуникацията с клиентите също става изключително лесна от разстояние и все повече фирми вече нямат физически офис адрес.

Това обаче може да е проблем при изпращането на официална комуникация по пощата, обработка на документи, физически или ако имате нужда от кратка среща с клиент на живо.

Виртуалните офиси са решението в този случай. Те предоставят само необходимите услуги и не плащате за нищо излишно.

ЗА НАС

Ние сме най-големият споделен офис във Варна. Нашият бранд е на повече от 5 години. Ние развиваме общност от хора, които си колаборират, учат един от друг и се развиват заедно.

Като фрийлансъри ние много добре разбираме нуждата от продуктивна работна среда. Switch coworking space e създаден от фрийлансъри за фрийлансъри!

Можем да добавим много допълнителни ползи към вашия „Виртуален Офис“ и винаги имаме опцията да го превърнем в реален такъв. Нашият екип е винаги насреща за нуждите на вашия бизнес.

Пощенска кутия

( цената е за месец )
BGN 70
  • Физическа пощенска кутия
  • Обработване на писмата и пратките Ви

Пощенска кутия + Адресна регистрация

( цената е за месец )
BGN 120
  • Адресна регистрация
  • Бизнес Адрес
  • Физическа пощенска кутия
  • Обработване на писмата и практите Ви

Пълен бизнес Пакет

( изготвяме индивидуална цена спрямо желаните добавки )
BGN Индивидуална оферта
  • Добавяне на N-брой работни бюра
  • Добавяне на N-брой часове за изпозлване на стаята ни за срещи
  • Добавяне на някоя от другите ни услуги

Ако имате нужда от повече информация, задайте въпроса си във формата тук

Виртуален Офис EN(#10)

Придържайте се към най-простичкото решение

Ако искате вашата фирма да има физически адрес и да изглежда по-представително, не е нужно да наемате офис помещение, да плащате сметки, да поддържате помещението и въобще да се сблъсквате с всички тези проблеми, които отнемат от фокуса и времето Ви.

Можете да регистрирате вашата фирма в нашия офис и да наемете нашата пощенска кутия, вместо цяло офис помещение. Ние ще се погрижим за останалото.

Свържете се с нас

Често задавани въпроси

Какво представлява услугата "Виртуален Офис" ?

Услугата „Виртуален Офис“ предоставя на бизнесите възможност да имат адресна регистрация на реален офис адрес, без реално да разполагат с офис. Също така има опция към услугата да се добави и пощенска кутия, където съответния бизнес да получава своята кореспонденция. 

Защо да изберем "Виртуален Офис" ?

Услугата „Виртуален Офис“ е изключително подходяща за малки бизнеси. Когато фирмата Ви е регистрирана на реален офис адрес, тя изглежда по-представително в очите на вашите клиенти. Освен това допълнението с пощенската кутия и обработката на вашите пратки и писма, Ви позволява да сте сигурни, че винаги ще получавате вашата поща и няма да се случи, така че важни за Вас писма или документи да се изгубват. И естествено не на последно място, идва и финансовия аспект. Ако работите от вкъщи и вашите служители също работят от вкъщи, не е нужно да плащате за офис пространство, само, за да имате такова на хартия.

Защо "Виртуален Офис" е изключително подходяща услуга за малки бизнеси ?

Обикновено малките бизнеси и особено тези, които тепърва започват, нямат възможност да плащат за офис пространство. Освен това то може и да не е толкова необходимо в началото. Ако използвате услугата „Виртуален Офис“, то на хартия Вие ще имате офис и това ще Ви направи много по-надеждни в очите на вашите клиенти. А ако имате пък срещи с вашите клиенти винаги можете да си доплатите за наем на нашия споделен офис за час или за ден и да посрещнете вашите клиенти при нас.

Вашият адрес, който предлагате, реална офис сграда ли е ?

Да ! Адресът, на който ще бъдете регистриран е офис помещение с статут на офис. 

Как ние обработваме вашите писма и пратки ?

Когато Вие получите писмо или някакъв вид пратка, ние се свързваме с Вас по някой от посочените от Вас канали за комуникация и Ви уведомяваме, че сте получили физическа пратка или писмо. След това имате опция да изберете дали ние да Ви изпратим пратката по куриер или да дойдете да си я вземете на място, в нашия споделен офис.
Ние нямаме право да разопаковаме пратката или да я отваряме, така че Вие ще я получите от нас, точно във вида, в който сме я приели ние.

Какъв е целият процес по закупуването на услугата "Виртуален Офис" ?

След като се свържете с нас и договорим условията, подписваме договор за определен период от време. След това Ви издаваме фактура за плащане, за първия месец. След това всеки месец получавате фактура от нас на падежната дата, на която сме сключили договора, до изтичането или прекратяването му.

Как мога да се откажа след някакъв период от време ако реша ?

Ако решите да се откажете от услугата, по всяко едно време, просто прекратяваме договора и премествате адресната регистрация в срок от 1 месец. Ако в този период от 1 месец пристигне писмо или пратка за Вас, при нас, ние поемаме ангажимента да я обработим за Вас.

Обвързан ли съм с някакви неустойки при прекратяване на услугата от моя страна ?

Не, няма неустойки при прекратяване на услугата от ваша страна, независимо от ситуацията. 

При допълнителни въпроси, може да се свържете с нас